The Vampire Diaries S1 – 5

the-vampire-diaries

Bedenkers: Kevin Williamson Julie Plec

Acteurs: Nina Dobrev ( Elena Gilbert, Katherine Pierce), Ian Somerhalder ( Damon Salvatore), Paul Wesley ( Stefan Salvatore, Silas, Tom Avery), Katerina Graham ( Bonnie Bennet), Steven R McQueen ( Jeremy Gilbert), Sara Canning ( Jenna sommers), Zack roerig ( Matt Donovan), Candice Accola ( Caroline Forbes), Michael Trevino ( Tyler Lockwood), Matthew Davis ( Allaric Saltzman), Joseph Morgan ( Niklaus Mikealson)

Genre: tienerdrama, fantasie, horror

Cricket auteur: Julie13


el-bol-4-3000x1000
Bluray DVD
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3
Seizoen 4
Seizoen 5
Seizoen 6
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3
Seizoen 4
Seizoen 5
Seizoen 6

Elena woont in Mystic Falls samen met haar broer Jeremy en hun tante Jenna, die voogd werd toen de ouders van Elena en Jeremy verongelukten.

Beide tieners hebben het moeilijk de draad terug op te pikken na de dood van hun ouders.

Jeremy is rebels, haalt slechte cijfers en verkoopt drugs. Elena daarin tegen is teruggetrokken en maakt het uit met haar vriend Matt. Zij sluit zich af van de wereld en schrijft wat ze voelt uit in haar dagboek.

Bij het begin van het nieuwe schooljaar merkt Elena een nieuwe leerling op, Stefan. Al snel worden Elena en haar vriendinnen Bonnie en Caroline gefascineerd door de mysterieuze tiener.

Stefan en Elena voelen zich onmiddellijk tot elkaar aangetrokken.

the-vampire-diaries-2

Al snel wordt het stadje opgeschrikt door een aantal brutale slachtpartijen die worden toegeschreven aan een wild dier. Stefan heeft hier zijn twijfels over en zijn vermoedens worden bevestigd wanneer Stefan door zijn broer Damon thuis wordt opgewacht.

Stefan en Damon hebben een hekel aan elkaar. Damon houdt van mensen te manipuleren en heeft last van moorddadige buien. Stefan daarin tegen wil zich op de achtergrond houden en drinkt enkel dierenbloed.

Al gauw ontdekt Elena het geheim van Stefan. Maar ze is niet bang en vertrouwd Stefan. Ze krijgen een relatie.

Wanneer Elena Damon ontmoet is ze nieuwsgierig want ze wist immers niet dat Stefan een broer had. Maar als snel leert ze waarom Stefan dit voor haar verborgen hield.

Toch vertoont Damon menselijke trekjes en begint er een band te ontstaan tussen hem en Elena.

Al snel barst de strijd om de liefde van Elena voor hen te winnen los.

Ondertussen leert Elena meer over haar familie en het verleden van de 2 broers.Conclusie

Ik ben eigenlijk gestart met het bekijken van de spin off serie van The Vampire Diaries, The Originals. Doordat deze serie me zo geboeid had ben ik beginnen kijken naar TVD. En ik was aangenaam verrast want ik had nooit verwacht dat deze ook zo goed zou zijn als The Originals. Maar ergens wel logisch gezien The Originals een naspinsel is van TVD.

The Vampire Diaries is een mooie afwisseling tussen romantiek en fantasie.

Naarmate de serie vordert leer je steeds meer over de verschillende personages en hun verleden.

Het blijft me verbazen dat de makers steeds met vernieuwende theorie├źn over de brug kwamen. Want na 5 seizoenen is het niet altijd evident om de kijker nog te blijven boeien maar als de verhaallijn eens wat minder wordt dan is er nog altijd de schitterende cast om je te blijven fascineren.

Voor mij toch wel een van de betere series die ik heb gezien.

Ik wacht vol spanning af wat het 6e seizoen brengt en ben vol vreugde te weten dat er nog 2 seizoenen volgen.

Cricket score volgens Julie13: 8,5/10

Cricket auteur: Julie13

el-bol-4-3000x1000
Bluray DVD
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3
Seizoen 4
Seizoen 5
Seizoen 6
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3
Seizoen 4
Seizoen 5
Seizoen 6

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...