Lego Worlds Trailer

maxresdefault
Cricket auteur: Blacky2210


Vandaag 29/11/2016 heeft Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO® Group “Lego Worlds” aangekondigd.

Ben je reeds fan van Lego of van Minecraft? Dan moet je zeker deze trailer gezien hebben.


Fantasie

In het spel krijg je een hele boel verschillende fantasiewerelden die volledig aanpasbaar zijn naar uw wens.

Het spel zal gelanceerd worden op 24 Februari 2017 voor PS4, Xbox One en Steam.

LEGO® Worlds’ online multiplayer zal je in staat stellen om elkaars werelden te bezoeken, samen competitief te spelen of gewoon om samen iets te bouwen.

Er werd reeds een DLC aangekondigd: LEGO® Agents, die nieuwe karakters, voertuigen, wapens en meer materialen zal bevatten. Deze DLC zou PS4 exclusief worden voor 90 dagen.Cricket auteur: Blacky2210

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...