Code Vein aangekondigdCricket auteur: Blacky2210


BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt vandaag CODE VEIN™ aan voor consoles in 2018. Teer op het bloed van vijanden in een reis over een enorme verbonden wereld om z’n mysterieuze, onvoltooide verleden te ontsluieren in deze ontzagwekkende actie-RPG.
 
De wereld stortte in na een catastrofale geologische anomalie. Massieve pilaren rezen diep uit de aardkorst en vormden bloeiende steden om tot graven uit een vroegere tijd. Revenants, wezens die hun herinneringen inruilden om hun menselijkheid te behouden door te teren op bloed, rezen uit de as. Ze noemen hun thuis “Vein” en verdedigen dit tegen de Lost, Revenants die bezweken aan hun bloedlust en ieder gevoel van hun vroegere zelf hebben verloren. De inwoners van Vein hebben één doel: ontsnappen aan deze levende hel.
 
In deze uitdagende actie-RPG, kruipen CODE VEIN-spelers in de huid van een Revenant. Eenmaal aangekomen in Vein, hebben spelers de taak om de wereld te betreden met een metgezel, gekozen uit de verschillende residenties van Vein, om verloren herinneringen en een uitgang te ontdekken van deze nieuwe, gestoorde realiteit. De wereld van CODE VEIN is gevaarlijk, vol verdorven vijanden en monsterlijke bazen.
 
Revenants hebben ook toegang tot Blood Veils, toestellen die in staat zijn het bloed uit hun vijanden te halen om vervolgens hun eigen vaardigheden te verbeteren. Door deze vaardigheden, gekend als Gifts, te verbeteren, kunnen spelers van vorm veranderen om krachtiger te worden, vijanden verzwakken en nieuwe wapenvaardigheden gebruiken. Door gebruik te maken van de grote hoeveelheden wapens samen met de Gift van elk personage, kunnen spelers zich strategisch aanpassen naargelang de omstandigheden van het gevecht die passen bij hun speelstijl.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...