COD WWII aankondigingCricket auteur: Blacky2210


WWII

Gisteren verscheen op de website van Activision een kleine teaser van de nieuwste Call Of Duty WWII.

Activision voorziet  voor deze aankondiging een livestream op 26 april 2017.

Ben jij ook benieuwd waar de toekomst van Call of Duty naar toe gaat? Kijk dan zeker eens naar de stream op 26/04 of tune in bij The Crickets voor een samenvatting van wat wij vermoedelijk in het najaar zullen mogen verwachten van Activision.

Wij zijn alvast enthousiast maar wij vrezen ook voor een mogelijks toekomstig aan overaanbod voor WW shooters.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...