PREY is nu verkrijgbaar

s

platforms: Playstation 4, XboxOne, Pc


Ga aan boord van Talos I en vecht tegen de invasie in Arkane Studios’ nieuwste sci-fi action-game

Bethesda Softworks, een ZeniMax Media-bedrijf, kondigt aan dat Prey, de first-person sci-fi action-game van Arkane Studios, nu verkrijgbaar is op Xbox One, PlayStation 4 en pc. De aliens zijn ontsnapt, dus kruip in je TranStar-uniform, ga aan boord van Talos I en bereid je voor om te vechten tegen de invasie.Prey speelt zich af in een wereld vol diepgang, gelaagd met shooter- en RPG-elementen. Spelers kunnen hun eigen speelstijl ontwikkelen gebaseerd op gameplay-beslissingen, terwijl ze alien-vaardigheden aanleren en unieke skills verwerven,” aldus Creative Director Raphael Colantonio. “We zijn opgetogen de sci-fi wereld van Prey aan spelers wereldwijd voor te stellen.”

In Prey ontwaak je aan boord van Talos I, een ruimtestation in een baan rond de maan in het jaar 2032. Jij ben de sleutel in een onderzoek naar het definitief omvormen van de mensheid – maar de zaken liepen vreselijk verkeerd. Het ruimtestation werd aangevallen door vijandige aliens waardoor er nu op jou wordt gejaagd. Aan jou nu om, terwijl je de duistere geheimen van Talos I ontdekt en meer over je eigen verleden te weten komt, te overleven met alles wat je aan boord kan vinden, je verstand, wapens en telekinetische vaardigheden.

Prey is de langverwachte first-person sci-fi action-game van Arkane Studios – ontwikkelaar van de prijswinnende Dishonored-serie waaronder 2012’s ‘Game of the Year’ en diens geprezen opvolger, Dishonored 2. Arkane ontwikkelde Prey als een “open space station game,” en herbergt de studio’s karakteristieke vrijheid, keuzes voor de spelers om te maken en een diepgaand verhaal. 

Voor meer informatie omtrent de game, bezoek prey.bethesda.net.

Deze post werd verstuurd in .

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...