COD WW2 multiplayer nieuwtjesCricket auteur: Blacky2210Call of Duty: WWII multiplayer brengt grondgevechten terug, in een combinatie van de klassieke oorlogsetting en geheel nieuwe manieren om te spelen. Zo kun je  gebruik maken van een arsenaal aan vernietigende wapens, bekend uit de Tweede Wereldoorlog, om je team de overwinning te bezorgen.

Tot de nieuwe mogelijkheden van de franchise behoort oa het Division system, de nieuwe manier waarop spelers zich voorbereiden op een gevecht, als onderdeel van één van de vijf elite divisions. Met deze elite groep vecht je je een weg door de verschillende strategische missies in de oorlog. In deze geheel nieuwe Call of Duty ervaring is teamwork cruciaal voor de overwinning.

Kijk en oordeel zelf over de multiplayer stream. Wat mij alvast opvalt is de mooie grafische kwaliteit.


CALL OF DUTY’ livestream serie nu te bekijken op Facebook

Activision’s ‘Making Call of Duty’ livestream serie is terug op Facebook Live met een nieuwe aflevering, waarin ze met ontwikkelaar Sledgehammer Games verder ingaan op de Call of Duty multiplayer die vandaag voor het eerst vertoond werd. De aflevering is te zien via de Activision Facebook pagina. De aflevering wordt gepresenteerd door Alison Haislip, die je mee achter de schermen van de ontwikkeling van de game.  

“Door de aflevering live uit te zenden kan ons team direct met de fans in contact komen en uitleggen waarom ze bepaalde keuzes gemaakt hebben bij de ontwikkeling van de game. Hierdoor krijg je een authentiek beeld van wat er omgaat bij de productie van titels als Call of Duty,” zegt Tim Ellis, Activision CMO. “Making Call of Duty is een nieuwe manier waarop we met de gemeenschap in contact kunnen komen. De aflevering komt na de onthulling van afgelopen april, de best bekeken livestream uit de geschiedenis van de franchise.”

E3 2017 stond in het teken van de wereldwijde onthulling van Call of Duty: WWII. In de livestream van vandaag zie je onder andere een interview met het hoofd van de Sledgehammer Games studio Michael Condrey en multiplayer designers Greg Reisdorf en Sean Soucey. Daarnaast zijn er live discussies, vragen van fans en worden er nieuwe informatie en beelden onthuld.

Bekijk de aflevering van vandaag exclusief op Facebook


Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...