Death of the Outsider | Launch TrailerCricket auteur: Blacky2210


Neem de rol aan van Billie Lurk, ooit één van de beruchtste huurmoordenaars van Dunwall.  Herenigd met haar voormalige mentor Daud wil ze de ultieme moord plegen; de Outsider ombrengen. Hij is een goddelijk personage die volgens Daud een rol speelt in de meest verachterlijke momenten in de  geschiedenis van het Empire.

Verken een nieuwe kant van Karnaca in Death of the Outsider dat je meeneemt naar de grimmige onderbuik van de stad en ontrafel het geheim van de Outsider.  Neem het op tegen dodelijke vijanden en donkere krachten en maak beslissingen die jouw wereld en die rondom jou voor altijd zullen veranderen.

In Death of the Outsider keer je terug naar the Empire of the Isles, met adembenemende visuals, ingenieus level design en een uiterst brutale gevechtsstijl, het keurmerk van de Dishonored reeks. Met Billie Lurk als nieuw speelbaar personage krijg je nieuwe bovennatuurlijke vaardigheden en dodelijke wapens  die je in staat stellen de ultieme huurmoordenaar te worden.

Dishonored: Death of the Outsider is wereldwijd verkrijgbaar vanaf morgen, vrijdag 15 september voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...