WRC 7 nu beschikbaarCricket auteur: Blacky2210


Bigben en Kylotonn brengen vandaag WRC 7 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

WRC 7 is de officiële videogame van de 2017 FIA World Rally Championship (WRC). Afgelopen twee jaar zijn er meer dan een miljoen games in de WRC-licentie verkocht en deze 7e game in de reeks belooft nog extremer en nog realistischer te zijn dan zijn voorgangers.

WRC 7 biedt fans van racing games en rally een uitgebreide, veelzijdige en intense rally-ervaring in 13 natuurgetrouw nagemaakte omgevingen. Met fraaiere graphics en een nauwkeurigere besturing dan zijn voorgangers levert WRC 7 spelers een realistische en spectaculaire manier om het World Rally Championship te ervaren. De wagens van de autofabrikanten zijn dit jaar krachtiger en aerodynamischer dan ooit, met een agressieve look die zowel de competitie als de game nóg indrukwekkender maakt.

Kylotonn heeft alle opgedane ervaring van de eerdere games meegenomen en verwerkt in de nieuwe WRC. Zo zijn de volgende punten aan de game toegevoegd:

  • De nieuwe, officiële wagens van Citroën, Ford, Hyundai en Toyota – krachtiger en agressiever dan ooit, met een totaal van 55 crews.
  • Nieuwe wagen-physics ontwikkeld in samenwerking met WRC-coureurs en autofabrikanten.
  • Meer dan 60 speciale stages in 13 rally’s, inclusief 13 nieuwe Epic Stages die elk meer dan 15 minuten lang het uithoudingsvermogen van de speler op de proef stellen, op alle denkbare ondergronden.
  • Compleet vernieuwde levelontwerpen, voor realistischere wegen en de typerende kenmerken van de beroemde WRC special stages.
  • Split-screen multiplayer, voor een intense, head-to-head race-ervaring met vrienden.
  • Wekelijkse uitdagingen die parallel lopen aan de eSports mode, om de community actief te houden en steeds meer spelers te trekken.

WRC 7 neemt de speler mee tot in de verste uithoeken van de wereld dankzij 13 World Championship rally’s, verspreid over 15 landen en 4 continenten. Spelers kunnen hun favoriete coureur selecteren en hun vaardigheden testen op moeilijke, technische parcours. Sneeuw, gravel, asfalt, modder… elke rally brengt een unieke uitdaging met zich mee op wegen die nog nauwer, langer, gevaarlijker en meer realistisch zijn.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...