POKÉMON ULTRA SUN EN POKÉMON ULTRA MOON NU TE KOOP!

De nieuwste spellen in de Pokémon-serie, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon, zijn VANAF NU exclusief beschikbaar voor de Nintendo 3DS-systeemserie. Nieuw in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn onder andere:

  • Een volkomen nieuw verhaal — In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ontrolt zich een volkomen nieuw verhaal met in de hoofdrol Necrozma naast het Legendarische duo Solgaleo en Lunala. Onheilspellend donkere wolken beginnen zich te verspreiden en de geheimen van Necrozma en de regio Alola, die nooit eerder zijn onthuld in de vorige spellen, komen nu eindelijk aan het licht.
  • Verschillende Pokémon — Naarmate je de regio Alola verder verkent in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kom je daar Pokémon tegen die nooit eerder te zien waren in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Bovendien kom je een aantal bekende gezichten tegen naast nieuw ontdekte Ultra Beasts.
  • Nieuwe gebieden om te verkennen — Ontdek nieuwe streken in Alola, zoals Pikachu Valley, nieuwe stranden, plus de werelden achter het Ultra Wormhole. Spelers kunnen op de rug van de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala meereizen door het Ultra Wormhole en werelden bereiken die ver daarachter liggen.
  • Nieuwe Z-Moves — In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ontdekken de spelers een nieuwe Z-Power Ring waarmee ze, na activering ervan, nog veel meer Z-Moves kunnen gebruiken. Tijdens hun avonturen zullen de spelers allerlei volkomen nieuwe Z-Moves ontdekken.
  • Spannende nieuwe spelfuncties — Op hun avontuurlijke reis door de regio Alola kunnen de spelers surfen met Mantine Surf, prachtige foto’s maken in de Alola Photo Club en zich weg banen door het nieuwe Battle Agency en nog veel meer.


 
 

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...