Review: Lego Worlds Monster PackOntwikkelaar: Traveller’s Tales
Uitgever: Warner Bros
Beschikbaar op: PC, Xbox One, Nintendo Switch en PS4
Getest op: PS4
Cricket auteur: Blacky2210


el-bol-4-3000x1000
Lego Worlds
PS4
Nintendo Switch
PC
Xbox One

De Monsters pack is de tweede DLC toevoeging voor Lego Worlds. Eerder werd de Classic Space DLC al toegevoegd.

Wie de review heeft gemist kan deze hier terugvinden:


Lego Worlds Monster Pack is gebaseerd op het Monster Fighter speelgoed die uitgebracht werd in 2012. Zo zal je bepaalde personages en gebouwen terug vinden op deze planeet.

De uitbreiding brengt ons terug een hoop nieuwe gebouwen, personages, voertuigen en voorwerpen. Deze kunnen terug vrijgespeeld worden met het gekende systeem van de gouden blokken. Telkens je een opdracht gaat gaan uitvoeren wordt je beloond met nieuwe content.


Nieuwe gebouwen

Monster Chapel

Monster Mausoleum

Monster Graveyard


Personages

Monster Pack brengt ons 7 nieuwe personages zijnde:

  • Ann Lee

  • Major Quinton Steele

  • Skeleton Horse

  • Spider Lady

  • Swamp Creature

  • Vampire

  • Werewolf


Geheime content

Lego Worlds beschikt ook over een aantal geheime content die je kan bekomen door de code in te voegen op het titelscherm.

De webpagina Bricks To Life bundelde deze codes samen zodat je als speler kan geniet van 9 extra voertuigen als toevoeging op je Lego werelden.

De Monster pack voorziet ons van een geheim personage die je kan gaan vrijspelen door de code in te geven:


Trailer


Conclusie

Lego Worlds Monster Pack, is ideaal voor deze tijd van het jaar. Kinderen zijn dol op Halloween alsook op het griezelen in hun eigen fantasie wereld.

Mijn kinderen hebben er alvast een leuke tijd opzitten in de monster wereld. Vooral vonden ze het zeer leuk om als heksen rond te vliegen op een bezemsteel. Gezien de zeer kleine kostprijs is deze DLC zeker een aanrader voor wie graag Lego Worlds speelt.

Positief

  • Leuke content
  • Zeer goedkoop, je krijgt waar voor je geld
Negatief

  • Geen specifieke verhaalmodus. Wel enkele nieuwe opdrachtmissies om content vrij te spelen.

The Crickets score: Hier wordt geen specifieke score gegeven.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...