Monster Energy Supercross nu beschikbaar


Monster Energy Supercross – The Official Videogame van Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, is nu verkrijgbaar. De game is beschikbaar  voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame geeft spelers de kans om deel te nemen aan het spannendste en spectaculairste off-road motorracekampioenschap ter wereld. Spelers racen met hun favoriete  Supercross-coureurs op tracks van de 2017 Monster Energy AMA Supercross met de officiële coureurs uit zowel de 250SX als de 450SX-klasse, inclusief iconische coureurs als Chad Reed, Ken Roczen en de vertrekkende kampioen Ryan Dungey. De game biedt de meest realistische en meeslepende Supercross-fan-ervaring met innovatieve baanontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions.

Belangrijke kenmerken:

  • Het officiële Monster Energy Supercross-seizoen van 2017 met speciale toegang tot de Monster Energy Cup.
  • Officiële motors, iconische tracks en coureurs uit zowel de 250SX- als 450SX-klasse: race met Chad Reed, Ken Roczen, vertrekkende kampioen Ryan Dungey en andere helden op de officiële, uitdagende tracks.
  • Een spannende carrièrestand met extreme aanpassingsopties: Verander zowel je coureur als motor geheel naar eigen smaak en race je een weg naar de top van de klassementen.
  • Een uitgebreide parkoersmaker, voor eindeloze spelmogelijkheden: spelers kunnen hun eigen tracks maken, aanpassen en online delen.
  • Top-notch graphics voor een game van wereldklasse en een next-level, meeslepende ervaring: geniet van een accurate reproductie van motors, tracks, accessoires en coureurs.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...