‘Clarence’ maand + nieuw seizoen nu woensdag

De maand april zit er alweer bijna op. Misschien heb je het reeds opgemerkt maar de maand april stond dan ook gelijk aan de Clarence maand voor Cartoon Network.

Deze woensdag 25/04 lanceert Cartoon Network het nieuwe seizoen alsook de seizoensfinale op 29/04 om 17 u 35.

Clarence gaat over een onvermoeibaar optimistische jongen. De tekenstijl is erg specifiek en zorgt ervoor dat ook volwassenen de reeks kunnen smaken.

In een lawaaierige wereld is Clarence een straal zonlicht, puur en simpel. Hij ziet de wereld alleen in zijn favoriete kleuren: halfgaar paars en neongroen. Voor Clarence zijn z’n vrienden Jef en Sumo en z’n moeder Marie meer dan goud waard. Wat er ook gebeurt, goed of slecht, Clarence blijft positief. ( bron http://www.cartoonnetwork.nl/show/clarence )

Voor de fans, geniet er alvast van, want voorlopig is dit het laatste seizoen. Net als Clarence blijven wij echter optimistisch. Er werd dan ook voor de seizoensfinale een passend einde gemaakt. Kijken is dus de boodschap!

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...