Football Manager 2019 verschijnt op 2 november

Terwijl fans niet kunnen wachten tot het volgende seizoen begint, kondigen Sports Interactive en SEGA met trots aan dat beginnende managers hun team naar de top van de divisie kunnen leiden in  Football Manager 2019.  Deze game verschijnt op vrijdag 2 november, inclusief een heel nieuw uiterlijk.

Football Manager 2019 neemt afscheid van de iconische ‘Manager Man’ die sinds FM 2005 op de cover van elk Football Manager-spel heeft gestaan. In plaats daarvan toont de cover het veld door het oog van de manager, die ziet hoe de spelers de tunnel in lopen, voorafgaand aan een grote wedstrijd. Met vernieuwde logo’s, veel nieuwe en verbeterde functies en het debuut van de DFL Bundesliga-licentie in deze serie, wordt Football Manager 2019 realistischer dan ooit tevoren. Bekijk deze exclusieve trailer voor een eerste blik op de nieuwe look.

Vanaf vandaag tot op de dag van de lancering krijgen fans die Football Manager 2019 (voor pc en Mac) op voorhand kopen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel* of de game pre-orderen bij een deelnemende fysieke winkel een korting van 10%. Bovendien kunnen spelers die de game vooraf aanschaffen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel hun loopbaan als manager vroegtijdig beginnen met een volledig speelbare beta-versie, die ongeveer twee weken voor de officiële lancering beschikbaar zal zijn (één speler-carrières die zijn begonnen in de beta kunnen worden overgedragen naar het volledige spel).

De eerste details over de belangrijkste functies in Football Manager 2019 worden eind september bekendgemaakt via de opnieuw gelanceerde Football Manager-website en via de officiële FM-social media-kanalen

Alle drie versies van de game – Football Manager 2019 (voor pc en Mac), Football Manager 2019 Touch (voor pc, Mac, iOS en Android) en Football Manager 2019 Mobile (voor iOS en Android) worden op 2 november uitgebracht.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...