Playstation Plus: Gratis games voor oktober ’18

Sony brengt ons met enkele van de Playstation Plus games meteen in Halloween stemming. Laat ons even de verschillende gratis games overlopen.

Eerst en vooral hebben we Friday the 13th: The Game. Als speler heb je de keuze om in de huid van een tiener te kruipen of de identiteit van Jason Vorhees aan te nemen. Als tiener gaan jij en 6 andere ongelukkige zielen er alles aan doen om te ontsnappen en te overleven terwijl een gemaskerde moordenaar achter jullie aan zit. Overleven hangt helemaal af van de speler zelf. Je kan ervoor kiezen om je te verschuilen, samen te werken om te ontsnappen of het gevecht aan te gaan met Jason. Aan jou de keuze!

Als tweede gratis game heb je ‘Laser League’. Deze multiplayer is makkelijk op te pikken en zal jou zeker fun bezorgen. Alles begint met een simpele test om te kijken hoe je reflexen werken maar al snel word je meegezogen in een strategisch spel met diepgaande tactieken.

Naast bovenstaande games kan je ook nog aan de slag met volgende titels:
Master Reboot (PS3)
The Bridge (PS3, cross buy)
Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita)
2064 Read Only Memories (PS Vita)

Je hebt tijd van 1 oktober tot en met 31 oktober om deze titels te downloaden, vergeet ze niet!!!

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...