Destiny 2 gratis voor de PC gamers

Bungie, Activision en Blizzard Entertainment hebben aangekondigd dat Destiny 2 gratis is te downloaden van 2 november tot en met 18 november. Dit is voor iedereen die het spel nog niet heeft gekocht alsook nieuwe leden die zich recent hebben aangemeld bij Battle.net.

De gamers die het spel reeds hebben gekocht krijgen een exclusief embleem, dit zal vanaf december beschikbaar zijn. De reden waarom Destiny 2 gratis wordt aangeboden is het éénjarig bestaan van Battle.net.

Als extraatje zullen de nieuwe guardians de kans krijgen om de nieuwe mode “Gambit” uit te proberen. Dit van 9 tot en met 11 november, tijdens het “Gambit weekend”.

Destiny 2 PC is speelbaar op Windows 7, Windows 8 en Windows 10.  Minimum system vereisten om het spel op PC te spelen zijn Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560 of een AMD FX-4350, samen met een GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB of Radeon HD 7850. Aanvullend 6GB of RAM en 104GB of HDD ruimte en internetconnectie zijn nodig.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...