Spyro Reignited Trilogy releaseSpyro, de paarse draak die sinds eind jaren negentig spelers vermaakt van over de hele wereld, maakt vandaag een terugkeer met de release van “Spyro Reignited Trilogy”.

Spyro Reignited Trilogy geeft spelers een volledig in HD geremasterde game met nieuwe personages, animaties, omgevingen, filmpjes en belichtingen. Fans kunnen vliegend en vuurspuwend op avontuur gaan in meer dan 100 omgevingen vol nieuwe details die de Dragon Realms en Avalar opnieuw tot leven wekken.

De trilogie is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en Xbox One-apparaten van Microsoft zoals de Xbox One X.

Met Spyro Reignited Trilogy geeft ontwikkelaar Toys For Bob de fans een verbeterde versie van de drie originele games waar het allemaal mee begon; Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon, de moderne twist maakt de spellen fris en vermakelijk voor de speler van nu. Als bonus is de stemacteur van de originele Spyro games, Tom Kenny, terug als Spryo in alle drie de games.

Ook de klassieke soundtrack van Toys For Bob heeft een update gekregen, en kunnen fans genieten van een nieuw titelschermnummer van Stewart Copeland, de componist van de originele soundtrack. Een in-game audiofunctie laat spelers wisselen tussen de geremasterde en originele soundtrack, voor een meer nostalgische speelervaring. Tijdens het spelen kan er in het optiemenu gekozen worden voor de originele of de nieuwe soundtrack.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...