Ace Combat 7: Skies Unknown release

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt trots de release aan van ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN, vandaag 18 januari 2019, voor PlayStation®4 en Xbox One – waarmee spelers de controle krijgen over de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt.

In de emotionele Campagne Modus duiken spelers in een wereldwijd conflict, met vage scheidslijnen tussen goed en kwaad, en beleven ze luchtgevechten die barsten van grafische kracht.

In Multiplayer modus kunnen bevriende piloten de lucht ingaan in intense 8-speler luchtgevechten of in Team Deathmatch modus. Van koude, strategische azen tot gedurfde, geniale piloten, iedere spelers kan zijn favoriete vliegtuig aanpassen met meer dan 100 verbeterde onderdelen, om perfect aan te sluiten bij hun behoeften.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN verschijnt vandaag voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 1 februari voor PC via STEAM.

PlayStation 4 spelers kunnen de volledige campagne spelen in de standaard modus en krijgen een exclusieve en volledige ervaring dankzij specifieke missies ontwikkeld voor de Sony PlayStation®VR.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...