Eerste blik op DONG ZHUO in TOTAL WAR: THREE KINGDOMS

Kijk toe terwijl de wereld instort wanneer Dong Zhuo de controle over China neemt in de nieuwste video van Total War: THREE KINGDOMS. Land veroveren en chaos veroorzaken, hij zal er alles aan doen om hen die hem in de weg zitten te verwijderen. Omarm je innerlijke tiran en bekijk de video.

Dong Zhuo wordt gedreven door hebzucht en heeft een behoefte om angst op te wekken. Daarom schiet hij iedereen neer die tegen hem is! Zijn speelstijl is gebaseerd op het executeren van overheidsfunctionarissen, het beweren dat de vazalstaten van hem zijn en het beperken van partijen die te zwak zijn om te winnen. Met de Han-dynastie in zijn klauwen en de kracht van zijn intimidatie, zal de overwinning spoedig in zijn handen zijn.

Spelers kunnen de Dong Zhuo-campagne vrijspelen door het verslaan van zijn leger in een gevecht of door de rang van keizer te bereiken. Het totale aantal speelbare krijgsheren komt hiermee op 12. Elk van de krijgsheren heeft zijn unieke krachten die ze moeten gebruiken om het oude China te verenigen.

Total War: THREE KINGDOMS komt op 23 mei uit voor PC.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...