Launch Trailer voor Total War: THREE KINGDOMS

Een held staat op uit de as van een vergane natie. Met Han dynastie-bloed dat door zijn aderen stroomt en een hart dat alleen klopt voor het goede van zijn land, staat Liu Bei standvastig tegen een geweldige overmacht. Zijn vijanden hebben meer geld, meer troepen en meer land. Liu Bei? Hij heeft de mensen…
In slechts één week nemen deze underdog en zijn gezworen broers het op tegen de wrede Dong Zhuo, de machtige Sun Jian en de sluwe Cao Cao voor controle over het Oude China. Vecht met (of tegen) hem wanneer Total War: THREE KINGDOMS op 23 mei voor Windows PC verschijnt.

THREE KINGDOMS, nu de meest gepre-orderede game in de geschiedenis van Total War, is een spectaculaire recreatie van één van de grootste conflicten in de wereldgeschiedenis. Pak de wapens en verbind een natie in deze langverwachte terugkeer naar de historische roots van de serie.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...