Borderlands 3 “Bandit Mask” AR Lenses

Borderlands 3 “Bandit Mask” AR Lenses laten je digitaal een masker op alle gezichten plakken

Nu beschikbaar op Snapchat en Facebook.

Gearbox en 2K hebben een nieuwe social tool gelanceerd voor de kandidaat-bandieten overal ter wereld: de Borderlands 3 “Bandit Mask” AR Lenses, nu beschikbaar op Facebook en Snapchat.

Deze filters zijn gemaakt om zowel de front-facing als selfie camera’s op je smartphone te ondersteunen. Het masker kan op vrijwel alles met een gezicht geplakt worden (of iets dat er op zijn minst op lijkt). Jouw gezicht, dat van je moeder of een onschuldig bekend gezicht van op tv: geen enkel gezicht is veilig. Gewoon mikken, schieten en delen!

Volg de instructies uit het originele persbericht om mee te doen met deze chaos en de lenzen zelf uit te proberen:

SNAPCHAT
There are a couple of different ways to access the Bandit Mask filter on Snapchat:

  • Open your Snapchat app, long-press on the screen to bring up the filters, then search for the “Bandit Mask” option.
  • Open your Snapchat app, point your camera at the below Snapcode, then press and hold on the Snapcode on your screen to scan it.

FACEBOOK
We also have a couple of different options for you if you want to use the Bandit Mask filter on Facebook:

  • Click on the below link to automatically open the Facebook camera and filter if you’re on your phone with the Facebook app installed. If you’re not on your phone, clicking on the link will instead send a notification to your Facebook app.
  • Open your Facebook app, open the Facebook camera, tap the smiley face button to access filters, choose the “Bandit Mask” and go make some mayhem.

Click here for the Bandit Mask filter on Facebook.

 

 

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...