Dimitri Vegas als Sub-Zero

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat™ 11 Sub-Zero themapersonageskin onthuld, geïnspireerd op de Belgische dj en acteur Dimitri Vegas. De nieuwe personageskin “Dimitri Vegas as Sub-Zero” naar het beeld van Vegas en met bijgewerkte voice-over van de artiest is vanaf 22 augustus beschikbaar als gratis download voor iedereen die Mortal Kombat 11 heeft, voor PlayStation® 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Dimitri Vegas werkte al eerder samen met het team van Mortal Kombat 11 aan een remix van het bekende nummer “Techno Syndrome”, een cultureel hoogtepunt uit de Mortal Kombat-franchise sinds de film uit 1995. Deze remix werd prominent gebruikt in de Mortal Kombat™ 11-lanceringstrailer, die in april werd uitgebracht. Verder maakte hij een origineel muzieknummer getiteld “You’re Next” dat afgelopen januari te horen was in de eerste Mortal Kombat™ 11 Gameplay Reveal-trailer.

Mortal Kombat 11 is nu verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, pc en Nintendo Switch™. Het Kombat Pack is de beste manier om de spelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met zes personages: Shang Tsung (nu verkrijgbaar), Nightwolf, Sindel, Spawn en twee andere krijgers die op een later tijdstip worden aangekondigd. Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack bevat ook meerdere skins en gear en één week vroegtijdige toegang tot alle content. Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat™ 11 Premium Edition voor € 99,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...