Wie wordt de beste Esporter tijdens FARMCON 2019?

Het eerste toernooi van het Farming Simulator League 2019-2020 seizoen begint op 27 juli tijdens FarmCon 2019

GIANTS Software verwelkomt spelers en fans naar de esports booth op FarmCon 2019 met de start van het inaugurele seizoen van de Farming Simulator League. FarmCon is hét op modding en community gerichte Farming Simulator event van het jaar. De 2019-editie wordt groter en beter dan ooit in het CLAAS Technoparc in Harsewinkel, Duitsland op 27 en 28 juli.
Met dit eerste toernooi zal de Farming Simulator League meer dan €11,000 in prijzengeld aanbieden voor succesvolle teams, waar community-spelers het opnemen tegen officiële door fabrikanten gesponsorde squads. Deze handiger tutorialvideo’s leren je alles wat je moet weten over het tournooi-systeem en regels van de Farming Simulator League.
Het event zal live Engelstalig worden uitgezonden via de GIANTS en Focus Home Interactive kanalen.
FarmCon 2019 gaat een geweldig evenement worden voor de Farming Simulator Community, met de DSL en andere grote verrassingen op weg. Kijk mee op 27 en 29 juli!
Bezoek voor meer informatie https://fsl.giants-software.com/

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...