Download nu de GRATIS speelbare demo van ONINAKI

Square Enix Ltd., maakt bekend dat een speelbare demo van ONINAKI™, de nieuwste actie-RPG van het getalenteerde Tokyo RPG Factory team, nu verkrijgbaar is als download voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en STEAM®, in aanloop naar de lancering op 22 augustus 2019.

In ONINAKI gaan spelers op reis met Kagachi, een jonge Watcher die de taak heeft om verloren zielen naar de volgende wereld te begeleiden. Wanneer hij kennismaakt met de mysterieuze Linne, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood. De ONINAKI-demo biedt uitgebreide gameplay-opties en een diepgaande “Story Mode” die spelers het begin laat beleven van het epische verhaal over leven, dood en reïncarnatie, inclusief een optie om bij de release de vorderingen van spelers over te zetten naar de complete game. Spelers krijgen ook toegang tot de “Battle Mode”, waarin spelers kunnen deelnemen aan spectaculaire gevechten met een versterkt personage dat is bezeten door vier daemons die garant staan voor spannende en gevarieerde job-rollen, met unieke wapens en vechtvaardigheden.

Fans die reikhalzend uitkijken naar de release van ONINAKI kunnen de game nu fysiek en digitaal pre-orderen voor het Nintendo Switch™-systeem en PlayStation®4-systeem, en digitaal op STEAM®. Voor digitale pre-orders voor het Nintendo Switch™-systeem krijgen spelers het in-game Ouka-Setsugetsu-zwaard, terwijl spelers op het PlayStation®4-systeem worden beloond met de Emrys-speer en een exclusief dynamisch ONINAKI-thema. Spelers op STEAM® ontvangen voor hun pre-order de Titan-bijl en een exclusieve bureaubladachtergrond. Als extra bonus, geldt tot de lancering een korting van 10% op alle digitale pre-orders.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...