Wolfenstein: Youngblood Launch trailer

Het meedogenloze, nazi-vernietigende bloed van Blazkowicz loopt ook door de aderen van BJ’s tweelingdochters, Jess en Soph, die in Parijs op zoek zijn naar hun legendarische vader in de launch trailer van Wolfenstein: Youngblood. Vanaf vrijdag 26 juli verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, biedt Wolfenstein: Youngblood spelers de meest dynamische, open nazi-slachtpartij tot nu toe en introduceert coöperatieve (coöp) gameplay.

Spelers kunnen nog altijd de Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition te pre-orderen om de Cyborg Skin Pack te ontvangen. De Deluxe Edition bevat ook de Buddy Pass, die eigenaars toelaat om gratis met een vriend te spelen, zelfs al heeft die vriend de game niet. Voor meer informatie over hoe de Buddy Pass werkt, lees de volgende FAQ.
Elke pre-order editie van Wolfenstein: Youngblood geeft spelers toegang tot extra cosmetische bonussen via het Wolfenstein: Youngblood Legacy Pack, waardoor ze zich kunnen uitdossen met enkele van de meest iconische outfits en wapens van de Wolfenstein-franchise, waaronder:

  • De Wolfenstein II: The New Colossus Jacket Power Suit
  • B.J.’s US Army Power Suit
  • De Wolfenstein: Old Blood Pipe
  • De Wolfenstein: Old Blood Knife
  • Een WW2 Weapon Skin Set voor alle afstandswapens

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...