ATELIER RYZA: EVER DARKNESS & THE SECRET HIDEOUT

LEER ALLES OVER ALCHEMIE IN ATELIER RYZA: EVER DARKNESS & THE SECRET HIDEOUT

Met een volledig vernieuwd Synthesis-systeem kunnen zowel nieuwkomers als veteranen volwaardige alchemisten worden.

KOEI TECMO Europe en GUST Studios hebben een schat aan nieuwe informatie onthuld voor de komende titel Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, gepland voor release op 1 november 2019 voor de Nintendo Switch™, PlayStation®4 computer entertainment system en Windows PC via Steam®. Spelers volgen de tiener Ryza en haar groep ondeugende vrienden op een hartverwarmend avontuur gevuld met magie, mysterie en zelfontdekking.

Gedurende haar reis zal Ryza gebruik maken van haar nieuwe Synthesis-krachten; items maken waarmee ze obstakels weg kan halen, waaronder de krachtige nieuwe dreiging die het gemunt heeft op haar thuis. Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout heeft zelfs een vernieuwd Synthesis-systeem, waar de benodigde materialen en effecten die toegevoegd kunnen worden in één oogopslag te zien zijn. Dit nieuwe ‘Linkage Synthesis’-syteem beschikt over een vast aantal cellen dat spelers kunnen ontgrendelen via strategische plaatsing van items, waardoor verschillende resultaten worden toegevoegd aan het eindproduct, afhankelijk van de manier waarop de cel vertakt. Speciale cellen kunnen ook worden ontdekt om nieuwe recepten te ontgrendelen, waardoor aspirant-alchemisten kunnen experimenteren met verschillende items en tegelijkertijd spannende nieuwe resultaten ontdekken.

Het nieuwe ‘Item Rebuild’-proces kan vervolgens deze gemaakte items opnieuw gebruikt laten worden in Synthesis. Een item ‘herbouwen’ biedt de kans om het sterker te maken dan het oorspronkelijk was, hoe vaker je dit doet des te sterker het item wordt. Rebuilding verhoogt ook de vereiste Dexterity, waardoor niet alle personages ervan gebruik kunnen maken. Een keuze maken tussen kracht en gebruiksgemak is nu essentieel bij het voorbereiden van gevechtsstrategieën.
Naast de Synthesis-systeem informatie is er ook een nieuwe trailer voor Atelier Ryza: Ever Darkness& the Secret Hideout uitgebracht, samen met verschillende beelden van de kleurrijke personages die Ryza op haar reis zal ontmoeten: goede jeugdvrienden, Lent en Tao; de moedige koopmansdochter, Klaudia; de beschermer van Rasenboden Village, Agatha; de mysterieuze alchemist Empel; de koele en kalme dwalende krijger, Lila en de jonge sprit, Kilo.

 

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...