QuakeCon: Year of Doom

Hieronder kan u de berichten vinden van Bethesda inzake QuakeCon Year of doom.

“We hopen dat je genoten hebt van de QuakeCon: Year of DOOM persconferentie, waar we boeiende en nieuwe gameplay van DOOM Eternal’s BATTLEMODE toonden, de legendarische DOOMtitels voor consoles en smartphones onthulden, een nieuwe blik gaven op wat we in petto hebben voor RAGE 2, en de lancering van Wolfenstein: Youngblood en Wolfenstein: Cyberpilot vierden. Daarbovenop is onze jaarlijkse QuakeCon uitverkoop bezig, met enkele onwaarschijnlijke kortingen op onze line-up.

Als je de stream gemist hebt, ga je naar youtube.com/Bethesda om de volledige show te bekijken.

DOOM Eternal

Tijdens de QuakeCon: Year of DOOM persconferentie van dit jaar onthulden id Software Executive Producer Marty Stratton en Creative Director Hugo Martin meer informatie over DOOM Eternal’s nieuwe PvP-ervaring, BATTLEMODE. BATTLEMODE is een volledig nieuwe multiplayer-modus die samen met de singleplayer campagne van de grond af ontworpen is door id Software. Een team van twee door spelers gecontroleerde demonen gebruiken in deze modus hun sluwheid (en demonentroepen) om hun vijand – een speler in de schoenen van een tot de tanden gewapende DOOM Slayer – neer te halen.

Nieuwe details over BATTLEMODE’s arena’s en verschillende speelbare demonen en hun vaardigheden werden aangekondigd. Bezoek slayersclub.com voor meer details en pre-order vandaag DOOM Eternal om het Rip and Tear Pack te krijgen. Hierin zit bonuscontent waaronder de DOOT Revenant Skin voor de BATTLEMODE.

Legacy DOOM Games

Om de 25e verjaardag van DOOM te vieren, trappen we een gigantisch feestje af. Vandaag aangekondigd: DOOM (1993), DOOM II en DOOM 3 zijn beschikbaar op volledig nieuwe platformen. Vanaf nu kunnen spelers DOOM (1993) en DOOM II op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS- en Android-toestellen downloaden; DOOM 3 is nu beschikbaar op Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Wolfenstein: Youngblood Release & Launch Trailer

Met de lancering van Wolfenstein: Youngblood zijn BJ’s kickass tweelingdochters, Jess en Soph, officieel aanwezig op de Nazi-moordscène. De game is nu verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

RAGE 2 Trailer

Wees zeker dat je de voortdurende waanzin van RAGE 2 niet mist en bekijk de nieuwste trailer:

DATA QUAKECON 2020 AANGEKONDIGD

Met veel enthousiasme onthullen we details voor QuakeCon van volgend jaar. QuakeCon 2020 gaat door van 6 tot 9 augustus, opnieuw in het Gaylord Texan Resort and Convention Center in Grapevine, TX. Plan nu je trip voor Noord-Amerika’s grootste Bring-Your-Own-Computer (BYOC) evenement en alweer een fantastische showcase van Bethesda’s opkomende line-up.

HERINNERING – ESPORTS TOERNOOIEN VAN QUAKECON

Vergeet niet om gedurende het hele weekend af te stemmen op de actie van twee geweldige eSports toernooien, live van QuakeCon:

  • The Elder Scrolls Legends Masters Series: de competitie begint op vrijdag 18:00 onze tijd met de finales op zaterdag 27 juli, om 2:00 ’s nachts. Bekijk het hier: https://www.twitch.tv/teslegends
  • De Quake Pro League: de wedstrijden zijn op donderdag om 18:00 onze tijd gestart en de finales vinden plaats op zondag om 23:00. Je kan alles volgen via https://www.twitch.tv/quake.

HERINNERING – De QuakeCon uitverkoop is er, mis het niet

Van nu tot 30 juli geven we kortingen tot 80 procent op PC-games en kortingen tot 50 procent op geselecteerde Bethesda-games bij verschillende consoles en retailers. Aanvullend op volledige games, kunnen fans van The Elder Scrolls: Online flink besparen op Crown currency bundles tijdens de QuakeCon uitverkoop. Ze kunnen dit inwisselen in de ESO Crown Store voor aankopen uit een gigantische selectie van upgrades, cosmetische aanpassingen, mounts en veel meer! Alleen bij deelnemende retailers, zolang de voorraad strekt. Looptijd, games en kortingen van de QuakeCon uitverkoop kunnen variëren en zijn onderhevig aan verandering.”

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...