Mega Drive Mini launch twee weken vertraagd in Europa

MEGA DRIVE MINI LAUNCH TWEE WEKEN VERTRAAGD IN EUROPA EN HET MIDDEN-OOSTEN.

SEGA Europe heeft aangekondigd dat de launch van de SEGA Mega Drive Mini alleen in Europa en het Midden-Oosten uitgesteld zal worden, van 19 september 2019 tot 4 oktober 2019, vanwege onvermijdelijke logistieke uitdagingen. De Mega Drive/Genesis Mini zal in alle andere gebieden zoals gepland uitkomen op 19 september 2019.
We zijn toegewijd aan een succesvolle lancering voor consumenten in alle gebieden. Deze stap zorgt ervoor dat we de vraag kunnen voldoen en tegelijkertijd alle individuele pre-orders en retail orders in Europa en het Midden-Oosten uitvoeren. Consumenten kunnen in deze regio’s nog steeds pre-orderen bij deelnemende retailers en degenen die al gereserveerd hebben hoeven slechts twee extra weken te wachten op hun kleine doosje retro-magie.
De Mega Drive Mini zal nu in Europa lanceren op 4 oktober 2019.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...