Nieuwe Mortal Kombat 11-gameplaytrailer onthult Nightwolf

Nieuwe Mortal Kombat 11-gameplaytrailer onthult het volgende speelbare personage – Nightwolf – als onderdeel van de Kombat Pack

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11-gameplaytrailer uitgebracht met Nightwolf, het volgende speelbare personage dat beschikbaar is vanaf 13 augustus, als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor bezitters van de Kombat Pack.
 
Nightwolf, geboren als Grey Cloud, is een trotse en woeste krijger, toegewijd aan het grotere goed en gekozen door de Grote Geest om de kampioen en beschermer van de Matoka-stam te worden. Naast zijn kenmerkende tomahawkzwaai, beschikt Nightwolf over buitengewone magie waarmee hij wapens kan manifesteren gemaakt van de energie van geesten, om voor de toekomst van de Matoka’s te vechten en het Earthrealm te verdedigen.
                           

 
Nightwolf is de nieuwste aanvulling op de lijst van speelbare vechters in Mortal Kombat 11 als onderdeel van het Kombat Pack, naast Shang Tsung (nu beschikbaar), Sindel, Spawn en twee gastpersonages die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd. Naast één week vroegtijdige toegang voor Nightwolf, ontvangen Kombat Pack-bezitters het Klassic Arcade Fighter Skin Pack met Jax, Kung Lao en Kano, naast de nieuwe War Games Sonya Blade-skin.

Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack is de beste manier om de speelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met zes personages, vele skins en gear en één week vroegtijdige toegang tot alle content. Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat™ 11 Premium Edition voor € 99,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.
 
Daarnaast is het nieuwe seizoen van de Kombat League nu live voor alle bezitters van Mortal Kombat 11, waarin spelers in een modus met doorlopende ranglijst kunnen strijden tegen andere online strijders om exclusieve beloningen met Kronika-thema te winnen in het “Season of Time”.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...