GREEDFALL: NIEUWE GAMEPLAY OVERVIEW TRAILER

GreedFall, de nieuwste RPG van Spiders Studio, neemt je mee op een avontuur naar het mysterieuze en onbekende eiland Teer Fradee. Bepaal jouw eigen lot en dat van een nieuwe wereld wanneer de game op 10 september verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Spiders en Focus Home Interactive geven je in een nieuwe Gameplay Overview Trailer een tour van de verschillende features die GreedFall een core RPG maken waar keuzes centraal staan.

Jouw character creëren en starting skills, attributes en talents kiezen is slechts het begin wanneer het aankomt op het bewandelen van je eigen pad op Teer Fradee. Daarnaast stelt een diep crafting-systeem je in staat om equipment aan te passen, waarmee je jouw look en stats naar believen aanpast.

Wanneer het aankomt op combat kan je het op je eigen manier aanpakken: vijanden onderwerpen met zware wapens, je rapier gebruiken om te pareren en te riposteren met stijl, of het slagveld besturen met vallen en magie. Met het optionele tactische pauzemenu kun je strategisch je volgende zetten kiezen. Je party-leden volgen je in gevechten, maar houd er rekening mee dat het mensen zijn met hun eigen verwachtingen, doelen en motieven. Zeg of doe het verkeerde en hun loyaliteit aan jou kan wankelen of zelfs helemaal veranderen.

GreedFall geeft je de vrijheid om beslissingen te maken die de toekomst van de nieuwe en de oude wereld vormen. Trek het uniform van een vijandelijke factie aan om zich als een van hen voor te doen of gebruik je diplomatieke talenten om de machtige elite te beïnvloeden; dit zijn maar een paar van de kansen die je krijgt in GreedFall.

GreedFall komt op 10 september 2019 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...