GRID HANDS-ON OP GAMESCOM

Codemasters heeft vandaag aangekondigd dat GRID voor het eerst volledig speelbaar zal zijn voor het publiek van gamescom 2019. De langverwachte terugkeer van de geliefde racing-franchise is aanwezig op de Deep Silver & Friends stand in Hall 9 en de Microsoft Xbox boot in Hall 8.

Fans kunnen de intense races zoals geen ander ervaren vanaf dinsdag 20 augustus tot en met zaterdag 24 augustus. Spelers nemen het op tegen AI-coureurs met 400 verschillende racepersoonlijkheden, starten nieuwe rivaliteiten en strijden met nemeses. Maak jouw eigen motorsport-verhaal terwijl je de meest iconische auto’s tot het uiterste duwt.

“Het team is overweldigd door de liefde en positieve ontvangst voor GRID sinds de aankondiging in mei”, zei Chris Smith, GRID Game Director bij Codemasters. “We zijn enthousiast om onze visie voor dynamisch racen naar de gamescom-community te brengen. Ik kijk echt uit naar het zien van alle spelers die het naar hun zin hebben met GRID en hun eigen race-verhalen maken, ik hoop jullie daar te zien.”

GRID kan gespeeld worden op de Deep Silver & Friends stand in Koelnmesse Hall 9 en de Microsoft Xbox booth in Hall 8.

GRID komt uit op 11 oktober 2019 voor de PlayStation 4, de Xbox One, Xbox One X en Windows PC (DVD en via Steam) en in november op Google Stadia. Spelers die de Ultimate Edition pre-orderen krijgen drie dagen vroege toegang.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...