Bereid je voor op The Surge 2

The Surge 2 brengt hardcore combat naar een door nano-geïnfesteerde dystopische toekomst op PlayStation 4, Xbox One en PC op 24 september. Pers en influencers zijn de afgelopen maand hakkend en zagend afgedaald naar de diepste krochten van Jericho City en hun voorkeur is duidelijk: spelers hebben meer dan genoeg redenen om enthousiast te worden. De prachtige nieuwe Preview Accolades Trailer geeft hints naar het verhaal en laat zien hoe spannend de hands-on tijd met de game geweest is.

The Surge 2 levert op 24 september brute combat in de straten van Jericho City. Je wordt daar wakker zonder herinneringen aan de vliegtuigcrash die je er bracht. Je moet het zien te overleven tussen de losgelagen machines, fanatieke sekteleden en nog veel ergere dingen terwijl je alles verkent en de waarheid ontdekt. Gebruik het bekroonde limb-targeting systeem in combinatie met het verbeterde combat design, een grotere wereld en veel meer verrassingen; The Surge 2 zal indruk maken op zowel nieuwkomers als fans van de serie.

Pre-orders zijn nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Alle pre-orders komen met de URBN Gear Pack inclusief nieuwe armor set, twee nieuwe wapens evenals cosmetics en equipments. The Surge 2 is ook beschikbaar voor het gamescom-publiek, als deel van de Koch Media/Deep Silver booth in Hall 9.

The Surge 2 lanceert op 24 september op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...