Nieuwe gameplayvideo’s tonen FL4K in actie op Eden-6

Het is een grote dag voor Borderlands 3! We zijn enthousiast dat we vandaag de eerste gameplaybeelden van onze nieuwste Vault Hunter, FL4K the Beastmaster, mogen delen. Hij vervoegt zich bij onze bende interplanetaire schattenjagers die bestaat uit Zane the Operative, Moze the Gunner en Amara the Siren.

Bekijk in de nagelnieuwe gameplayclip hoe FL4K verschillende bots en bandieten op Pandora en de nieuwe planeet Eden-6 een kopje kleiner maakt.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...