Ubisoft line-up Gamescom 2019

De line-up van Ubisoft op gamescom 2019, de gamebeurs die van 20 tot en met 24 augustus 2019 plaatsvindt in Keulen, Duitsland, bestaat uit Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Watch Dogs Legion, Roller Champions en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Op 19 augustus 2019 gaat gamescom van start met Opening Night Live, waar ook Ubisoft onderdeel van is. Bezoekers van gamescom 2019 vinden de Ubisoft booth vanaf woensdag 21 augustus 2019 in hal 6.1. Daar genieten ze van tal van activiteiten, zoals hands-on demo’s, live showmatches en nog veel meer. Fans gaan aan de slag met Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (release: 4 oktober 2019), Roller Champions (release: begin 2020) en het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Daarnaast genieten zij van een hands-off demo van Watch Dogs Legion (release: 6 maart 2020). Meer content van games zoals Just Dance 2020 (release: 5 november 2019), Trials Rising en Brawlhalla wordt gedurende de week gepresenteerd op het podium. Bovendien verdienen bezoekers exclusieve in-game beloningen voor het spelen van de Ubisofts gamedemo’s op gamescom door hun QR-code daar te laten scannen. De ultieme Ubisoft-fans hebben daarnaast de mogelijkheid om in hal 5.2 exclusieve gamescom-goodies en collectibles van onder andere Assassin’s Creed, Watch Dogs en Rainbow Six te scoren op de Ubisoft Merchandise booth.

Meer informatie over Ubisofts aanwezigheid op gamescom 2019 volgt. Bezoekers houden news.ubisoft.com en #UbiGamescom op social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...