SQUARE ENIX toont officiële gameplaybeelden van A-DAY in MARVEL’S AVENGERS

Openingslevel toont machtigste helden op aarde in episch gevecht op de Golden Gate Bridge
Vandaag hebben Marvel Entertainment en Square Enix® de eerste officiële gameplayvideo uitgebracht van Marvel’s Avengers. Kijk hoe Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow en Thor het opnemen tegen Taskmaster en zijn huurlingenleger in het openingslevel – een Hero-tutorial waarin spelers de unieke krachten van de Avengers leren gebruiken. Daarnaast is de A-Day-demo voor het eerst speelbaar op gamescom 2019.
Marvel’s Avengers is een verhaalgedreven, third-person action-adventure game. Spelers zullen hun Avengers-groep herenigen en opnieuw opbouwen in een originele, filmachtige campagne voor één speler, om vervolgens solo of met vrienden online nieuwe missies over de hele wereld te spelen. Ze kunnen de machtigste helden op aarde ook aanpassen en hun unieke krachten gebruiken om de wereld nog jarenlang te verdedigen tegen escalerende dreigingen.

Marvel’s Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen – inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde.

Marvel’s Avengers verschijnt op 15 mei 2020 tegelijk voor PlayStation®4, Xbox One, Stadia en pc. De game heeft nog geen definitieve PEGI-classificatie gekregen.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...