Speel Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een week lang gratis

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 28 augustus tot en met 3 september gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Nieuwe spelers hebben toegang tot alle maps, modi en de 20 originele Operators. Spelers die de game spelen gedurende de gratis week behouden hun progressie wanneer ze de game aanschaffen. Het ideale moment dus voor spelers om zich aan te sluiten bij de meer dan 45 miljoen spelers in de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-community.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...