MILESTONE lanceert vandaag MXGP 2019

Het is tijd om het starthek te laten vallen en de sensatie van
het MXGP 2019-seizoen te ervaren!

Milestone kondigt met trots de lancering van MXGP 2019 aan, de nieuwe game in de geliefde serie van het officiële FIM Motocross World Championship, vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows pc/STEAM.

MXGP 2019 laat spelers voor het eerst in de serie in de huid kruipen van professionals van het huidige MXGP-seizoen. Spelers kunnen racen met alle coureurs, motoren en teams van dit seizoen. Alle 3D-modellen van de motoren en coureurs zijn in detail gereproduceerd dankzij de nieuwste scan-technologieën en zorgen voor een ongeëvenaard realisme. 

Het huidige seizoen is niet de enige nieuwe feature in MXGP 2019; voor de eerste keer hebben spelers een Track Editor tot hun beschikking. Hiermee kunnen zij hun favoriete baan volledig aanpassen met behulp van specifieke Motocross modules. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende omgevingen met elk unieke eigenschappen, zoals bos, woestijn en strand. Na launch zullen meer omgevingen beschikbaar komen. Banen die door spelers zijn gemaakt kunnen gedeeld worden met de community.

Milestone introduceert in MXGP 2019 een gloednieuwe gamemodus, The Waypoint. In de Playground, waar spelers vrij kunnen rondrijden, kunnen spelers door checkpoints te plaatsen hun eigen off-road route ontwerpen en er vervolgens op racen om de beste tijd neer te zetten. Daarna kunnen spelers hun creatie delen om de community uit te dagen.

Naast de nieuwe Waypoint gamemodus, zit de nieuwe Playground vol met activiteiten waarmee de speler special beloningen kan verdienen:

Gotta Go Faster: ga zo snel mogelijk langs alle checkpoints voordat de tijd om is
Catch’em All: verzamel alle items voordat de tijd om is
Ace In The Hole: rijd door een nauw pad en verzamel punten
Magnum Opus: ga de ultieme uitdaging aan door alle bovenstaande uitdagingen te combineren
Net als in iedere MXGP-game zijn er oneindig veel aanpassingsmogelijkheden voor racers, met veel gelicenseerde accessoires die spelers kunnen vrijspelen. De motor kan zowel esthetisch als mechanisch worden aangepast, om in je eigen stijl te racen met het juiste rijgevoel.

MXGP 2019 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Windows pc/STEAM.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...