Ancestors: The Humankind Odyssey nu op PC

Zeg nu zelf, hoe spannend klinkt deze game wel niet? In Ancestors The Humankind Oddyssey doorloop je de evolutie van de mens. Je start als aapje en naar gelang je skills ontwikkel je uw vermogen waarna je de natuur zijn werk kan laten doen.

Private Division and Panache Digital Games kondigen gisteren 27/08/2019 de launch aan van de PC versie van de game. De PS4 en Xbox versies laten nog even op zich wachten tot in December 2019. Ancestors: The Humankind Odyssey is de debuut titel van Panache Digital Games, de onafhankelijke game studio met medeoprichter Patrice Désilets, de originele creative director van de Assassin’s Creed franchise.

Bekijk de trailer zeker eens en laat u verbazen!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...