Het FortniteXMayhem Event start nu!

Je zag het niet aankomen, maar het #FortniteXMayhem event is hier! Duik als een Psycho in de Pandora Rift Zone dankzij de cosmetische Psycho Bundle en ontketen je anarchistische kunstenaarstalent met de Pandora Prefab in de Creative Mode.

Meer details vind je terug in het originele persbericht:

“The Pandora Rift Zone has opened and turned the galaxy’s deadliest desert planet into a wild PvP playground, while Creative Mode now lets you build your own vision of Pandora’s untamed badlands using the new Pandora Prefab structures. More thematically appropriate rewards await in the “Welcome to Pandora” challenges, which – like the Pandora Rift Zone – is available now until Tuesday, September 10.
 
Also, be sure to grab the cosmetic items of the Psycho Bundle, which includes a Psycho Bandit Outfit, the Psycho Buzz Axes, and a Claptrap Pet. To learn how, you’ll have to check out this blog…”

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...