Wolfenstein: Youngblood’s laatste patch stelt de meest gevraagde ‘fixes’ beschikbaar

Slechts vier weken geleden werden Jess en Soph Blazkowicz losgelaten op de nazi’s in Wolfenstein: Youngblood, een gloednieuwe, coöp game in de langlopende Wolfenstein-reeks.

MachineGames en Arkane Studios Lyon hebben onlangs patch 1.0.4 voor PC uitgebracht, die onder andere de mogelijkheid bood om in offline modus de game te pauzeren. De volledige patch notes vind je op https://bethesda.net/community/topic/360204/upcoming-wolfenstein-youngblood-patches-offline-pause-difficulty-balance-and-more?language%5B%5D=en.

Patch 1.0.4 wordt vandaag vrijgegeven voor Xbox One en PlayStation 4, en zal op de Switch beschikbaar zijn als gecombineerde patch met patch 1.0.5, die binnen enkele weken uitgebracht wordt.

De volgende update voor de game, patch 1.0.5, is vandaag vrijgegeven voor PC en bevat een nóg grotere hoeveelheid aan aangevraagde features. De belangrijkste daarvan zijn de toevoeging van meer checkpoints bij de Towers en eindbazen, de optie om health bars van je vijanden te verbergen voor een meer ‘classic’ Wolfenstein-ervaring, en verbeteringen aan de zus haar AI zodat ze sneller terugtrekt wanneer ze schade oploopt van sterke vijanden. Hieronder de rest van de belangrijke updates van patch 1.0.5:

  • Aanpasbare moeilijkheidsgraad van alle ‘boss fights’
  • Er worden acties ondernomen om het ‘kogelspons-gevoel’ bij de vijand weg te nemen
  • Munitie ter beschikking stellen voor de standaardwapens na het ‘respawnen’
  • Toevoeging van meer speciale munitie in moeilijke(re) gebieden
  • Toevoeging van dubbele tutorial-laptops om 100% voltooiing haalbaarder te maken
  • Oplossen van een probleem waardoor vijanden vroegtijdig ‘spawnen’ in een bepaald gebied

Patch 1.0.5 komt volgende week naar Xbox One, PlayStation 4, de patch voor Switch komt er in de loop van de volgende weken aan.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...