The Dark Pictures Anthology – Man of Medan nu beschikbaar

Werp nog een laatste blik op Man of Medan voor je in het eerste angstwekkende spel van The Dark Pictures Anthology duikt. Deze serie van narratieve horrorspellen is ontwikkeld door Supermassive Games en uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Met de release op 30 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en digitaal voor pc, brengt The Dark Pictures Anthology – Man of Medan horror naar de Stille Oceaan wanneer vijf vrienden uitvaren voor een vakantie diepzeeduiken, met de hoop om een wrak uit WOII terug te vinden. Terwijl de dag vordert zet er een storm op waardoor hun trip in iets onheilspellend verandert. Wie zal leven, wie zal sterven? Het hangt allemaal van jou af. Kan je ze allemaal redden?

Spelers kunnen het verhaal ervaren samen met vrienden, zowel online via de Shared Story voor twee spelers als de Movie Night Mode waarin je maximaal met vijf spelers lokaal speelt. De ondersteunde gesproken talen van The Dark Pictures Anthology – Man of Medan zijn Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Russisch.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...