Playstation Plus September

Mooie liedjes duren niet lang, de vakantieperiode zit er zo goed als op en het is tijd om terug plaats te nemen achter de schoolbanken. Het is echter niet allemaal kommer en kwel want de nieuwe Playstation Plus games staan voor de deur. En het mag gezegd zijn, de line up voor september mag zeker gezien zijn. Met Darksiders 3 en Batman: Arkham Knight krijgen we 2 toppers van jewelste.

Gelukkig begint het vroeger donker te worden en zullen de dagen kouder worden. De perfecte excuses om te kunnen gamen.

De games kan je vanaf 3 september downloaden. Have fun!

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...