Fortnite: Darkfire Bundle komt op 5 november wereldwijd uit

Verhit de strijd met 13 nieuwe items in het grootste Fortnite content-pakket aller tijden
 

Warner Bros. Interactive Entertainment en Epic Games zetten hun samenwerking voort en brengen de Fortnite: Darkfire Bundle uit, een splinternieuwe retailbundel die op 5 november 2019 wereldwijd gelanceerd wordt.

Als onderdeel van de wereldwijde distributieovereenkomst voor het gaming-fenomeen Fortnite Battle Royale, komt de Fortnite: Darkfire-bundle op de markt voor een adviesprijs van €29,99 en bevat voor € 80,- aan in-game content. De nieuwe bundel is beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en de Xbox One-reeks, inclusief de Xbox One X. Daarnaast is de bundel ook digitaal te verkrijgen via de in-game store en first-party digitale aanbieders.
 

      
 
De Fortnite: Darkfire Bundle zal Fortnite Battle Royale en 13 gloednieuwe in-game items bevatten: drie legendarische outfits, drie legendarische Back Blings, drie zeldzame Dual-Wield bijlen, drie epische Wraps en een nieuwe Emote.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...