Romelu Lukaku nieuwe ambassadeur voor TURTLE BEACH

Turtle Beach, leider in gaming audio en accessoires, heeft vandaag een nieuwe samenwerking met Inter Milan en Belgische internationale spits Romelu Lukaku aangekondigd. Turtle Beach en Lukaku slaan de handen ineen om te laten zien wat de kracht en voordelen zijn van hoogwaardige apparatuur tijdens thuis of onderweg gamen.

“Romelu is een echte internationale superster met een levenslange passie voor video games en hij sluit zich aan bij ons indrukwekkende en invloedrijke roster van professionele sporters die samenwerken met Turtle Beach voor al hun gaming-benodigdheden”, zei Juergen Stark, CEO van Turtle Beach. “We leveren producten die zijn competitiedrang en wil om te winnen bevredigen, zowel op het veld als daarbuiten. We zijn ook verheugd om met Roc Nation Sports Europe te werken middenin hun uitbreiding, we hopen dat Lukaku de eerste is van meer voetballers die zich bij ons aansluiten.”

Lukaku zorgde ervoor dat België de derde plaats van het WK 2018 veroverde en hij was de tweede beste doelpuntenmaker van het toernooi, waardoor hij de Bronze Boot won. Hij heeft een beslissende rol gespeeld in wereldwijde topclubs waaronder Chelsea FC en Manchester United FC, met meer dan 145 gescoorde goals in zijn carrière. Lukaku maakte recent de overstap naar de Italiaanse gigant Inter Milan, in een deal van 90 miljoen dollar gesloten op het allerlaatste moment. Hij staat bekend om zijn langdurende liefde voor video games en zal de bekroonde producten van Turtle Beach gebruiken in al zijn gaming-gerelateerde activiteiten en content.

“Ik ben erg enthousiast om samen te werken met Turtle Beach”, zei Romelu Lukaku. “Eén van mijn grootste passies buiten het veld is gamen en de producten van Turtle Beach zijn ongeëvenaard. Of het nu gaat om gamen of voetbal, ik ben dol op winnen. Turtle Beach verbetert mijn spel altijd. “

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...