Assassin’s Creed: The Rebel Collection vanaf 6 december verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Vanaf 6 december 2019 is Assassin’s Creed: The Rebel Collection verkrijgbaar voor Nintendo Switch, met Assassin’s Creed IV: Black Flag, inclusief alle single-player DLC, en Assassin’s Creed Rogue. Schakel tussen de meest gevreesde piraat van de Caraïben en de ultieme Assassin-jager en (her)ontdek deze twee titels van de Assassin’s Creed-franchise voor het eerst op Nintendo Switch.

Beide games zijn volledig aangepast en afgestemd op de kwaliteiten en mogelijkheden van de Nintendo Switch, zoals de handheldmodus, HD Rumble, de touchscreeninterface, geoptimaliseerde HUD en Motion Control Aiming.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection bevat:

  • Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ontdek de Gouden Eeuw van de piraterij, waarin piraten enkel gebonden waren aan de vlag van hun eigen wetteloze republiek. Ontmoet Edward Kenway, de meest gevreesde piraat van de Caribben, nu verwikkeld in de eeuwenoude strijd tussen de Templars en de Assassins. Verken ontelbaar veel eilanden op zoek naar verborgen schatten en ontwricht de corruptie, hebzucht en wreedheid. Ook komen spelers legendes als kapitein Zwartbaard en de Vliegende Hollander tegen op hun pad, met alle gevolgen van dien.
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag’s single-player DLC: Aveline en Freedom Cry. Speel als Aveline in een bekrompen tijdperk vol bandieten en zelf ontdekking, waarin niemand volledig te vertrouwen is. Desondanks is Aveline vastbesloten om de slaven te bevrijden. Speel daarnaast tevens als voormalige slaaf Adewale in Freedom Cry en ontdek zijn ontwikkeling van onderdrukte gevangene tot succesvolle Assassin aan Edward Kenway’s zijde.
  • Assassin’s Creed Rogue: Ontmoet Shay Patrick Cormac, een man verscheurd door de chaos van de Franse en Indische Oorlog, op zijn reis door Amerika en de ijskoude wateren van de Atlantische Oceaan. Zie hoe hij langzaam afzakt naar de duisternis en hiermee de toekomst voor de Amerikaanse kolonies voor altijd verandert. Hij ontwikkelt zich van een trouw lid binnen de Broederschap van de Assassins tot de top Assassin-jager van de Tempeliers.

 Assassin’s Creed: The Rebel Collection is vanaf 6 december 2019 verkrijgbaar, maar is reeds te pre-orderen voor Nintendo Switch.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...