ESO: Dragonhold DLC en Update 24 preview

Het hoogtepunt van de ‘Season of the Dragon’ – The Elder Scrolls Online’s eerste jaarlange verbonden avontuur – is Dragonhold, dat dit jaar nog verschijnt. Deze DLC bevat Southern Elsweyr, een nieuwe verhaallocatie met drie unieke ecosystemen, overladen met delves, wereldbazen, quests, Drakenjachten en meer.

Dragonhold brengt de jaarlange Season of the Dragon-saga tot een episch einde! In de hoofdverhaallijn van de DLC werken spelers samen met publiekslieveling Sai Sahan om een mengelmoes van piraten en avonturiers te verzamelen om de oude orde, die bekend staat als de Dragonguard (voorloper van de Blades), te herstellen. Spelers zullen Southern Elsweyr en Pellitine, het ooit zo grote koninkrijk van de Khajiiti, kunnen verkennen.

Om meer te zien van wat je mag verwachten in Dragonhold, schakel dan vanavond om 22 uur in op Twitch voor een preview. Zone lead Jason Barnes en Lead Writer Bill Slavicsek zullen wat nieuwe, interessante dingen laten zien!

Speel jij graag voor de release van Dragonhold later dit jaar? Zorg dan dat je op maandag 16 september klaarzit, want dan gaat de PC-only Public Test Server live!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...