HITMAN 2-trailer toont de tropische (en dodelijke) stranden van Haven Island

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag een nieuwe HITMAN™ 2-trailer uitgebracht met een gloednieuwe sandbox-locatie, Haven Island (Malediven), die de spelers meevoert naar een luxueus resort voor de kust van India; de topbestemming waar rijke criminelen hun reputatie en identiteit herstellen.

Haven Island is verkrijgbaar vanaf 24 september en is een vervolg op de gebeurtenissen in de missie met de investeringsbank Milton-Fitzpatrick in New York. Agent 47 moet nu als gast met een valse identiteit afreizen naar het luxueuze resort. Terwijl hij undercover is, moet 47 drie verschillende doelwitten vinden en uitschakelen: Ljudmila Vetrova, een voormalig vertrouwenspersoon en het gezicht van Haven Island; Tyson Williams, de oprichter en CEO van het eiland; en Steven Bradley, een technisch expert en het brein achter het eigen softwareplatform van Haven Island.
 
Haven Island bevat een compleet tropisch resort vol geheimen en verborgen kansen, 20 niveaus van locatiebeheersing, vijf nieuwe items om vrij te spelen, nieuwe prestaties, trofeeën en een vrij te spelen pak. Verder is op deze locatie een portret van de winnaars van de HITMAN Sniper Assassin-wedstrijd van vorig jaar te zien.
De HITMAN 2 Expansion Pass is nu verkrijgbaar voor € 39,99. De Expansion Pass is ook inbegrepen in de HITMAN 2 Gold Edition, die naast de locaties Haven Island (Malediven) en New York (N.Y./V.S.) ook nieuwe Sniper Assassin-kaarten, uitdagingen, missies, outfits, wapens en meer bevat, alles voor een prijs van € 99,99.
 
HITMAN 2 is de opvolger van de internationaal geprezen videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealthtechnieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen. HITMAN 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X, en pc.

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...