TERMINATOR: RESISTANCE verschijnt in november 2019

De Engelse videogame-uitgever Reef Entertainment kondigt met trots de release aan van  TERMINATOR: RESISTANCE voor PlayStation®4, Xbox One en pc via Steam®. De game verschijnt op 15 november 2019 in Europa en Australië en op 3 december 2019 in Noord-Amerika.
Het door Teyon ontwikkelde TERMINATOR: RESISTANCE is een single player first-person shooter met een origineel verhaal dat is gebaseerd op de filmrechten voor de legendarische films ‘THE TERMINATOR’ en ‘T2: JUDGMENT DAY’. De game vindt plaats in een post-apocalyptisch Los Angeles, bijna 30 jaar na Judgment Day, en gaat dieper in op de  Future War waar fragmenten van verschenen in de iconische films van James Cameron, ‘THE TERMINATOR’ en ‘T2: JUDGMENT DAY’.

 

TERMINATOR: RESISTANCE introduceert een nieuwe held, Jacob Rivers, een soldaat van de Resistance Pacific Division. Ondanks het feit dat Jacob een gewone soldaat is, ontdekt hij al snel dat hij het doelwit is van de nieuwste SKYNET-dreiging die uit is op zijn vernietiging!
SKYNET mag dan voorbestemd zijn om deze oorlog te verliezen, maar tegen welke kosten voor Jacob? Beleef de evenementen die leiden naar de beslissende laatste slag, vernietig de Defence Grid van SKYNET en help het lot van de mensheid te bepalen in de oorlog tegen de machines!

KENMERKEN

  • Strijd tegen de machines! Vecht tegen een selectie van iconische vijanden uit de films, inclusief de T-800, naast tal van vijanden die helemaal nieuw zijn in het Terminator-universum.
  • Gebruik een arsenaal plasmawapens om je vijanden direct te bestrijden, of sluip en hack je een weg door de weelderige omgevingen! De wereld is niet zo vriendelijk als vroeger, dus moet je zoeken naar materialen om te handelen en craften.
  • Verken het post-apocalyptische Los Angeles en kies het soort held dat je wilt zijn door je vaardigheden te verbeteren. Voltooi verhaalmissies om te stijgen in de rangen van het verzet, en speel zijmissies om je vrienden te helpen.
  • Bepaal het lot van de mensheid! Bescherm een bonte groep overlevenden, elk met hun eigen motieven en achtergrondverhalen. De acties die je in de loop van de game kiest, beïnvloeden hun overlevingskansen en bepalen hoe je avontuur afloopt.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...