Kijk vannacht naar de nieuwe Inside Xbox

Het is weer tijd voor Inside Xbox. Kijk in de nacht van 24 op 25 september om 0:00 (CET) naar een nieuwe aflevering van een uur, met de mooiste nieuwtjes over Xbox.

We gaan in op de singleplayer van de scifi-RPG The Outer Worlds die binnenkort uitkomt, vertellen meer over Project xCloud, en praten met Jon Bernthal over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Daarnaast krijg je alle info over toegangskaarten voor de X019 op 14 november in Londen en – breaking news – over de game Atlas van Studio Wildcard, die wordt uitgebracht voor Xbox. Zorg dat je kijkt zodat je niks mist over deze geweldige game! Andere games die in deze aflevering aan bod komen zijn DayZ, Hitman 2, Afterparty, Code Vein, Felix the Reaper en Children of Morta, en natuurlijk de nieuwe Xbox Game Pass-titels.

Volg de show live op Mixer, Twitch, YouTube, Facebook en Twitter of bekijk later de highlights of de volledige show on-demand.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...