Inside Xbox in het kort, september 2019

In de septemberaflevering van Inside Xbox keken we naar de singleplayer scifi-RPG The Outer Worlds die binnenkort uitkomt, en spraken we met Jon Bernthal over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Daarnaast kreeg je alle info over toegangskaarten voor de X019 op 14 november in Londen.
 
Preview van Project xCloud
Met Project xCloud heb je straks nog meer mogelijkheden om te spelen waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft nooit meer te wachten op downloads en updates, want je kunt direct streamen vanuit de cloud. In oktober gaat de eerste fase van start met een technische preview voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid Korea. We beginnen halverwege oktober met een preview, waarvoor we een beperkt aantal uitnodigingen weggeven. In de loop van het jaar krijgen meer mensen een voorproefje en voegen we meer games toe. Ga naar Xbox.com/gamestreaming voor meer informatie over onze visie voor Project xCloud. Lees voor alle informatie de Xbox Wire-post over de preview van Project xCloud.
 
Atlas binnenkort in Xbox Game-preview
Verken de wereldzeeën en word een legendarische piraat. Dat is waar het allemaal om gaat in Atlas. Beleef samen met duizenden andere spelers een grandioos avontuur in één van de grootste open gamewerelden ooit. In deze aflevering van Inside Xbox vertellen we hoe je van Atlas het ultieme piratenavontuur kunt maken. Je kunt de game vanaf 8 oktober spelen in Xbox Game Preview voor Xbox One, inclusief cross-play tussen Xbox One en Steam.
 
Xbox Game Pass voor PC
In deze Inside Xbox gaan we ook in op vier nieuwe titels die je binnenkort kunt spelen met Xbox Game Pass voor PC (bèta):

  • DiRT Rally 2.0
  • Bad North
  • Cities: Skylines
  • Saints Row IV: Re-Elected

 
Lees hier het volledige artikel voor alle details over deze games en hun beschikbaarheid bij Xbox Game Pass voor PC (bèta). We hebben ook nieuws over verbeteringen in de bèta, en over toekomstige updates waardoor de game-ervaring op je Windows 10-pc nog beter wordt.
 
Verder komen in deze aflevering van Inside Xbox ook DayZ, Hitman 2, Afterparty, Code Vein, Felix the Reaper en Children of Morta aan bod.
 
We hopen dat je hebt genoten van Inside Xbox en zien je graag op 14 november op de X019 in Londen. Ga voor meer informatie over de X019, ons wereldwijde Xbox-feest, naar xbox.com/x019.

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...