EL PREZ is terug op het grote scherm!

Strategy-specialist Kalypso Media en Limbic Entertainment maken bekend dat Tropico 6 vanaf vandaag zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar is voor PlayStation®4 en Xbox One.

Digitaal is Tropico 6 op PlayStation®4 beschikbaar in zowel de standaardversie als de ‘El Prez’-editie. De laatste bevat naast de game een extra decoratie voor je paleis en mannelijke/vrouwelijke toeristenkostuums voor El Presidente. Op de Xbox One is de game beschikbaar als een standaard-editie, waarbij spelers die de game hebben aangeschaft tijdens de Game Preview-periode ook de extra paleisdecoratie en toeristen-outfits krijgen. In winkels krijgen spelers bij zowel de PlayStation®4- als de Xbox One-versie 4 Tropico-ansichtkaarten, een digitale soundtrack en digitale kalender.

Na de succesvolle lancering van Tropico 6 op pc, Mac en Linux eerder dit jaar, hebben Kalypso Media en Limbic entertainment goed geluisterd naar de community, veranderingen doorgevoerd en vele nieuwe functies toegevoegd die een nog rijkere ervaring garanderen op alle platformen.

De console-versies zijn volledig geoptimaliseerd voor de Dualshock 4- en Xbox One-controller, en bieden naast de mogelijkheid om samenwerkend ook  competitieve actie, Prez versus Prez, tegen maximaal drie andere spelers via PlayStation Network of Xbox Live.

Als één van de meest geliefde stadsbouwsims ooit, biedt Tropico 6 wederom de donkere humor, diepgaande mechanics en bruisende Caribische soundscapes waar de serie om bekendstaat. Daarnaast zijn er vele vernieuwingen, zoals het volledig aanpasbare presidentiële paleis en de mogelijkheid om het level zwaarder dan nodig te maken voor een hele archipel!

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...